За Нас

Производство на висококачествени мебели, индивидуални решения и цялостно обзавеждане за Вашия дом, офис, хотел, бар, клуб, ресторант.

Тази история започва още през средата на 19 век, когато в гр. Троян врати отваря малката работилница на Христо Боран, оставил своя следа в изработката на дървените парапети и тавани при изграждането на троянския манастир. По неговия път тръгва синът му Добри Борански, прочул се в града с производството на едни от най-стабилните столове. Семейната традиция продължава, когато години по- късно един от синовете – Христо Борански става директор на едно от най-големите дървообработващи предприятия в България, а другият син – Иван Борански изпълнява длъжността „директор производство” в кооперация „Мебел”, известна с масите, столовете и мебелите по поръчка. Именно Иван продължава семейния бизнес, разпознат в днешни дни под името „ПолиБор”. Силата на идеите и иновациите, амбицията да се устои на времето и нравите, намират продължение днес в лицето на Генади Тодоров. Всички тези години са изпълнени със страст за работа, усилен труд и висока професионална етика.

Днес фирмата е утвърдена на българския пазар с производството на мебели за всеки вкус и нужди – тапицирана и корпусна мебел, кухни, спални, маси и столове.

Продуктите се продават успешно както  в цялата страна, така и в чужбина – Германия, Франция, Гърция, Kипър, Русия и др. Фирмата е отличена с международна награда за най-добро търговско име в бранша за нашата географска област.

Високите изисквания за дизайн съчетават изискана елегантност и модерно усещане за неподправен стил. Интересът към бутиковите мебели е много голям, причините: професионални разработки според индивидуалните изисквания на клиента, прецизно изпълнение, изобилие от цветове и материи, висококачествена естествена дървесина, екологично чисти масла на растителна и минерална основа.